Παραλίες στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Image

Μεταλλείο

Μικρή και ερημική παραλία στεφανωμένη από πεύκα στην οποία οι γρανιτένιοι όγκοι των βράχων δίνουν ξεχωριστή ομορφιά. Το όνομά της το πήρε από ένα παλιό μεταλλείο λευκόλιθου που λειτουργούσε στην περιοχή μέχρι τη δεκαετία του 1960.

Image

Κομίτσα

Το βόρειο σύνορο με το Αγιο Ορος -στη θέση Σκοπός- σηματοδοτεί το άκρο της πολυσύχναστης παραλίας της Κομίτσας. Είναι από τις μεγαλύτερες σε μήκος στο Δήμο Αριστοτέλη και οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες σε κάποια σημεία. Απέχει μόλις 5 χλμ. από τα Νέα Ρόδα και περίπου 8 χλμ. από την Ουρανούπολη.

Image

Παραλία Νέων Ρόδων

Ο παραλιακός οικισμός ξεδιπλώνεται γύρω από το τόξο που δημιουργεί η υπέροχη αμμουδιά στα Νέα Ρόδα και όλες τις εποχές του χρόνου -ιδιαίτερα το καλοκαίρι- η ατμόσφαιρα είναι μοναδική. Η παραλία είναι οργανωμένη σε σημεία με ομπρέλες και ξαπλώστρες και υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υποδομές (ντους, WC κ.α.).

Image

Ξηροπόταμι (Ξηροπόταμο)

Η μεγάλη και γνωστή παραλία του ομώνυμου οικισμού με ξανθή άμμο και ρηχά νερά, είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Προσφέρει θέα προς τον Σιγγιτικό κόλπο και είναι ανάμεσα στην Τρυπητή και το Καστρί/Δεβελίκι. Από την Ιερισσό απέχει περίπου 8 χλμ. και χωματόδρομος μήκους 4 χλμ. την ενώνει με την Τρυπητή.

Image

Δρένια

Ανατολικά από την Αμμουλιανή βρίσκεται το σύμπλεγμα των νησίδων Δρένια, ή Γαϊδουρονήσια. Το σύμπλεγμα πήρε το όνομά του από το μεγαλύτερο σε έκταση νησάκι,  τα Δρένια. Τα άλλα, που  είναι μικρότερα, έχουν ονόματα όπως Φέτη, Πέννα, Αρτεμη κ.α. Στο νησάκι Δρένια παλιά πήγαιναν μόνο οι κάτοικοι της Αμμουλιανής για να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα. Σήμερα είναι ένας τουριστικά οργανωμένος προορισμός με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ταβέρνα-αναψυκτήριο κ.α. Θα φτάσετε εύκολα με λάντζα από την Ουρανούπολη, ή μπορείτε να νοικιάσετε βαρκάκι για να εξερευνήσετε τις νησίδες και τις παραλίες τους μία προς μία.

Image

Αλυκές

Διάσημη παραλία της Αμμουλιανής, η μεγαλύτερη σε μήκος στο νησάκι,  οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες σε τρία σημεία. Σε δύο από αυτά λειτουργεί beach bar, ενώ στο κέντρο της έχετε την ευκαιρία να κάνετε θαλάσσια σπορ. Οι Αλυκές βρίσκονται στο νότιο τμήμα της Αμμουλιανής και έχουν θέα προς τη Σιθωνία. Η απόσταση από τον κεντρικό οικισμό είναι πολύ μικρή σχετικά με τις άλλες παραλίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

               •  Διεύθυνση: Παραλία Νέων Ρόδων,

                   Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, ΤΚ. 630 75

               •  Τηλ: +30 23770 31003

               •  Κιν: +30 6977 261589-88

               •  e-mail: info@melidron-nearoda.com

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 359 επισκέπτες και κανένα μέλος

Χάρτης

bokepbokepbokepbokepbokepbokepbokepbokepbokepbokepbokepbokep