Παραλίες στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

nea_roda3

 

Εκτός από τη πανέμορφή και βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδεις παραλία με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα δωμάτια μας μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλες παραλίες της περιοχής.

 


nea_roda_2

 

Παραλία Βουλίτσα

Βρίσκεται στην περιοχή των Νέων Ρόδων, αποτελείται από αμμουδιά, είναι οργανωμένη και διαθέτει beach bar. Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη με αυτοκίνητο ή μηχανάκι.

 

 

komitsa_2Παραλία Κομίτσα

Βρίσκεται στην περιοχή των Νέων Ρόδων και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις παραλίες της περιοχής. Είναι αμμώδης, με ομπρέλες και ξαπλώστρες, με σχετικά ρηχά νερά. Εδώ θα λατρέψετε την δυνατότητα του να βρίσκεστε στη θάλασσα όποια στιγμή το θελήσετε...

 

Νησάκια Δρένια (Γαϊδουρονήσια) στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

CIMG1326Τα νησάκια Δρένια βρίσκονται απέναντι από την Ουρανούπολη και η απόσταση τους είναι γύρο στα 2 ναυτικά μίλια. Στα 6 νησάκια θα βρείτε πανέμορφες αβαθής και αμμώδες παραλίες με μαγευτικό νησιωτικό τοπίο. Όσο διαρκεί η παραμονή στα νησάκια η εμπειρία σας θα είναι φανταστική έτσι ώστε να σκέπτεστε την επιστροφή σας την επομένη ημέρα. Στο κεντρικό μεγάλο νησάκι θα βρείτε τη ψαροταβέρνα "Ρέστια", εκεί θα απολαύετε ένα γεύμα από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά αλιευμένα από τον κόλπο του Άγιου Όρους.

Τα νησάκια Δρένια μπορείτε να επισκεφτείτε με το δικό σας σκάφος από την Ουρανούπολη. Εάν δεν έχετε σκάφος μπορείτε να επιβιβαστείτε στα καραβάκια που υπάρχουν στο λιμάνι της Ουρανούπολης και σε περίπου 15 λεπτά θα είστε στο μεγάλο νησάκι. Η άλλη επιλογή που έχετε είναι να νοικιάσετε μόνοι σας μηχανοκίνητη βαρκούλα με τιμόνι και τέντα [δεν χρειάζεται δίπλωμα] και να επισκεφτείτε όλα τα νησάκια καθώς και την νήσο Αμμουλιανή. Χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στην Ουρανούπολη μόνο και μόνο για να επισκεφτούν τα νησάκια Δρένια.
 
Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους